Elsket i mere end

40.000 familier

Søvnkursus ved ekspert i putteritualer Gitte Winter Graugaard

Sådan får du dit barn til at sove på 10 minutter!


Bliv den bedste (og dejligste) søvnguide for dit barn. Lær at skabe verdens nemmeste (og kærligste) putteritual. Hjertemetoden har allerede hjulpet flere end 40.000 familier i mere end 20 lande. Nu er det din tur. Virker det ikke for dig - får du pengene retur. 

Hvad siger andre?

Klar til at få bedre søvn hjemme hos jer? Hjertemetoden har hjulpet tusindvis af familier i Danmark og resten af verden. Hør, hvad andre børn og forældre synes:

En dyne af kærlighed

Det føles som at blive puttet i en dyne af kærlighed, når du læser den bog mor.

— Xander, 8 år


Nu tager det ti minutter

Før vi fik hjertebøgerne tog det 2-3 timer at putte vores barn. Nu tager det 10 minutter, og hun er blevet meget gladere.

— Søren, far til toVi elsker puttetid nu

Alle forældre burde have en hjertebog. Den har gjort underværker hos os. Vi elsker puttetid nu.

— Mor til treLettere på skiftedagen

Som bonusmor har "I mit hjerte" været en gave. Vi kan sende kærlighed til min bonusdatters anden familie, og hun føler sig mere forbundet til os, når hun er hos dem. Bogen gør det også lettere at falde i søvn på skiftedagen.

— BonusmorVupti, pludselig sover han 

Den kan jeg VARMT anbefale! Når jeg læser for Storm har vi den smukkeste samtale om hjertetog vupti, pludselig sover han

En længe ventet alternativ til de mere klassiske børnebøger, så tusind tak for den Gitte!

— Sander, far


Oplever I også disse søvnudfordringer?


Dit barn er svær at putte om aftenen? Vil ikke i seng eller kan ikke falde i søvn. 

Dit barn er svær at vække om morgenen? Har ikke sovet nok og er umulig at få op, når vækkeuret ringer.

Dit barn er ofte sur, irritabel og på tværs? Mangel på søvn kan mærkes hele dagen og fører til dårlig stemning. 

Dit eget overskud er mindre, når dit barn ikke sover? Sure mor og far melder sig på banen. 


MANGE BØRN HAR SVÆRT VED AT FALDE I SØVN


Du er ikke alene. Jeg møder mange hundredvis af forældre på min vej, som leder efter en bedre måde at putte deres børn på.


De fleste forældre har 4 ønsker for deres børns putning. Kan du nikke ja til de her ønsker?


 1. Det skal være rart at komme i seng.
 2. Det skal være nemt at falde i søvn. 
 3. Vi vil gerne slutte dagen af med kærlighed og nærvær.
 4. Det behøver ikke tage halve timer hver aften at putte mit barn. Jeg elsker mit barn, men vil også virkelig gerne have min aften for mig selv, så jeg kan lade op til næste dag.


Er det tre eller måske endda fire ja'er for dig? Så læs du roligt videre. Du har fundet den rigtige side, og jeg vil så gerne hjælpe dig. 


Fakta om børn og søvn. Vidste du, at:

1.


I dag sover børn 1 time mindre end for 25 år siden i gennemsnit.


2.


De fleste forældre tror, at deres børn sover mere om natten, end de rent faktisk gør.


3.


Hjernen er mere aktiv om natten og har brug for nok søvn til at nå at rense dit barns hjerne.

4.


Børn vokser om natten, styrker deres muskler og bygger immunforsvar.


Min putterekord er under 1 minut!

Da mine søde piger var 3 og 6 år gamle, fandt jeg den hemmelige søvnmetode, som viste os vejen til drømmeland. De elskede hjertemetoden fra første færd. Snart så jeg også en stor forskel i deres søvn, som hurtigt førte til endnu bedre trivsel.


For de sov hurtigere, bedre, dybere og længere!


Det var selvfølgelig en kæmpe hjælp for mig som mor. Nu kunne jeg hjælpe mine børn til at sove, når som helst, hvor som helst - oftest indenfor få minutter. Mange gange har de nærmest sovet før jeg er nået at komme i gang. 


Når min yngste datter siger: "Moar vil du lave hjerte", smelter mit hjerte og jeg ved at vi er på rette vej. 
Hør mere om kurset her:I 2017 viste Den Nationale Sundhedsprofil, at næsten 46 % af alle danskere lider af søvnbesvær. Børns Vilkår oplyser på deres hjemmeside, at mange danske skolebørn får for lidt søvn. I en opgørelse lavet af Rockwoll Fondens Forskningsenhed ses, at godt hver femte 7-9-årige barn sover alt for lidt i et gennemsnitligt hverdagsdøgn.


Giv dine børn en god start på et langt liv med god søvn.


Ved at lære børnene gode søvnritualer fra de er små, bliver det også langt lettere for dem at sove godt, når de bliver teenagere og senere voksne.


Med hjertemetoden skaber du en indre ro i både dig og dit barn og hjælper barnet væk fra eventuelle bekymringer i hjernen og ned i hjertet, hvor kærlighedens kilde bor.


Det første skridt er, at du bliver en god søvnguide for dit barn. Men en tryg hånd i sin, bliver det langt nemmere at finde porten til drømmeland og falde i søvn.At sove nok og opbygge gode rutiner omkring god søvn og skabe en god søvnhygiejne i familien er afgørende for både fysisk og mental sundhed.

Børn har brug for deres søvn

Tre grunde til at hjertemetoden virker så godt ved sengetid

BEDRE SØVN OG SUNDHED

Meditation hjælper med at finde ro. Når vi kommer ned i hjertet, slipper vi fri af alle tankerne. Børn oplever ofte tankemylder ved sengetid. Måske også bekymringer. Når dit barn mærker sin krop og forbinder sig til sit smukke hjerte, mærker barnet trætheden og får lyst til at sove.

NÆRVÆR OG KÆRLIGHED

Som forældre har vi med hjertemeditation ved sengetid en enestående mulighed for møde vores børn med nærvær og kærlighed. Det er lettere at falde i søvn, når mor og far er nærværende. Når I mediterer sammen og trækker vejret dybt og roligt, hjælper du din ro over til barnet.

FORBUNDETHED OG SELVVÆRD

 I meditationerne skruer vi op for kærligheden til os selv og hører om vores forældres kærlighed til os. Vi skaber den vigtige tidlige tilknytning. Vi føler os forbundet. Meditation styrker vores selvværd og selvkærlighed og giver en indre tryghed, der gør det nemmere at falde i søvn. 

Lad os nu bare være helt ærlige! Det er til tider enormt hårdt at være nogens mor og far!


Der er så meget, man som forældre skal forholde sig til, og så meget man ikke har svarene på. Bedst som man hitter ud af det, vokser ungerne og tager et udviklingsspring, som igen sætter os på prøve. Er det ikke rigtigt?


Den bedste tid i vores liv er på samme tid den hårdeste. Mangel på søvn og egen tid tærer på energien.


Når vores egne batterier er flade, kommer der sider frem i os, vi ikke altid er stolte af. Sådan var det også da mine børn var små. Jeg kunne ikke altid lide den mor, jeg var. Da jeg fandt denne metode, blev ikke kun putningen nemmere, men også mit forældreskab generelt. Jeg blev kort fortalt en bedre mor. 


Kunne du også tænke dig at finde ind til en mere fredelig, kærligere og mere nærværende version af dig som forælder, nå dit barn skal sove? Så er dette et kursus for dig.


Hvad ville det betyde for dig at kunne putte dit barn nemt og kærligt hver eneste aften?
Sådan føler andre forældre efter de har lært hjertemetoden:

"Det er så dejligt, at kunne putte mine børn nemt og hurtigt."


"Jeg føler mig som en bedre mor."


"Jeg har oplevet en intens lykkefølelse sammen med mit barn."


"Jeg er kommet tættere på mit barn."


"Vi har fået et sprog for vores kærlighed, der hjælper børnene i hverdagen".


" Jeg har nu bedre samvittighed og føler mindre vrede."


"Dit arbejde rammer lige i mit og mit barns hjerte."


"Det er en dejlig måde at slutte dagen på, når vi skal være adskilt dagen efter." 


En hel aften kun til dig!


Med dette kursus er det slut med kaffe eller Pepsi Max om aftenen for at holde dig vågen. Du får nu langt bedre tid til dig og  behøver ikke længere tændstikker i øjnene for at svare de e-mails, du gerne vil nå, når guldklumpen sover.


Nu kan du igen få lov til at se et helt afsnit af din yndlingsserie eller læse i din bog uden at falde i søvn på sofaen. Måske kunne du tænke dig selv at meditere, eller hvad med et varmt karbad uden forstyrelser?


Er du i et parforhold, er børn der sover, et gigantisk plus. Nu kan I også være noget for hinanden.


Hvad vil det betyde for dig, at få din aften tilbage kun til dig? 


Hører jeg en win win win win? Jeps!


Har du selv problemer med din egen søvn, har jeg også lagt en meditation til dig. Snart sover hele familien rigtig godt. 


Hvilken livsglæde vil det give dig?

Hvad ville du bruge din egen tid på?

Er du klar til at blive den bedste (og dejligste) søvnguide for dit barn?


Jeg har tre trin klar til dig. Begynd allerede i aften!

1. Lær hjertemetoden


Du får adgang til mit online kursus, hvor jeg lærer dig hjertemetoden at kende og uddanner dig til at blive den bedste søvnguide for dit barn.


Du lærer den magiske søvnswitch at kende, som er din tryllestav i min hemmelige søvnmagi, som snart også er din.


I dit online kursus finder du også min søvnmeditation til børn + 12 år og voksne, så du også selv kan få bedre søvn. Skønt ikke? Snart sover hele familien dejligt om natten. 


2: Læs bogen højt


Når du skal i gang med at hjælpe dit eget barn ned i hjertet, bruger du min bog "Børnemeditationerne I mit hjerte", som du får med som pdf, så du har den med dig på farten. Man bliver hurtigt afhængig af den - på den gode måde.


I bogen finder du fire hjertemeditationer. Med bogen i hånden kan du bevare din ro under putningen og lære hjertemetoden fra dig til dit barn. 

3: Forstærk effekten

(tilkøb)


I Puttepakken som du kan tilkøbe med rabat, får du bogen tilsendt i hardcover.


Du får også Den lille kærlighedssky med som bamse. Den er særligt god til børn, der savner en de holder af. Hæng den på tasken og mind dit barn om at jeres kærlighed er en energi, som kan rejse mellem jer også, når I ikke kan være sammen. 


I får også et kunsttryk med, som kan hænge på væggen over sengen og minde jer om hjertets magi fra morgenstunden. 

Sælger i hele verden

Hjertemetoden har hjulpet tusindvis af familier i Danmark og resten af verden. For det er ikke kun i Danmark, at børn ikke kan sove. Læs, hvad andre forældre synes på Amazon UK og US. Jeg er ret så stolt over at få 4,5 stjerner ud af 5 på 80 anmeldelser:

Jeg blev en bedre mor!


Da jeg fandt hjertemetoden, ændrede mit moderskab sig markant. Jeg blev langt bedre til at passe på mig selv, blev mere rolig og lærte med tiden at praktisere et fredeligt forældreskab. Det gjorde så stor en forskel for mig, at jeg besluttede mig for at dele min metode med forældre som dig. For det er så meget mere end en puttemetode, det er en virkelig rar måde at være forælder på. 


Når vi har børn, er det vigtigt, at vi også passer godt på os selv. Derfor finder du i mit kursus også en hjertemeditation til dig, så du også selv kan blive lullet i søvn med kærlig selvomsorg.


Det hele handler om at lære den lille magiske switch at kende, som er en del af hjertemetoden. 

Hvad får du med?

Sådan får du dit barn til at sove på 10 minutter!


Du får med det samme adgang til følgende moduler:


 • Sådan bliver du den bedste (og dejligste) søvnguide for dit barn. Du får mit allerbedste putteråd brudt ned i fem trin samt en hjælpende hånd til at træne de fem trin. Med "Bliv klar til at putte dine unger" lærer du din magiske søvnswitch at kende. Det er din tryllestav, som skaber magien. 


 • Den magiske sovebog. Lær at bruge den dejlige puttebog "Børnemeditationerne I mit hjerte". Bogen får du med som PDF til download, så du kan bruge den med det samme, og når I ikke er hjemme, og du skal putte dit barn.


 • Sådan bevarer du  din ro under putningen. Her udvider jeg det kendskab, du nu har til din magiske søvnswitch og forklarer dig, hvordan du kan bevare din ro under putningen. Det er nemlig næste skridt!


 • Søvnguidens Søvntracker. Her får du en søvntracker så du kan notere din fremgang og begynde at se, hvordan det hele hænger sammen. 


 • Fra kærlig, dejlig putning til en måde at være forælder på.  Hjertemetoden kan bruges hele dagen i dit forældreskab. Sammen reflekterer vi over den viden, du har fået under din nye måde at putte på. Jeg giver dig de næste skridt på rejsen ind i det fredelige forældreskab. 


 • Min dejlige søvnmeditation til dig og eventuelt ældre børn (+12 år) i husstanden. Du skal da ikke snydes. Metoden virker nemlig lige så godt på voksne og iøvrigt også på teenagere. Snart sover hele familien dejligt, godt og længe.


Din pris 999 DKK
Vil du have Puttepakken med? 

Du kan fint nøjes med søvnkurset, men elsker du også at sidde med rigtige bøger ved dit barns sengekant og vil du gøre oplevelsen med hjertemetoden endnu stærkere, skal du tilkøbe "Puttepakken"


I Puttepakken finder du:

 • Den magiske sovebog "Børnemeditationerne I mit hjerte" i hardcopy.


 • Den elskede lille bamsesky "Min lille kærlighedssky" til tasken til børn, der savner. (Godt råd: køb ekstra hvis du har flere børn).


 • Et fint kunstryk fra bogen, som I kan hænge op på væggen. Lad det minde jer om den kærlighed, I deler hjemme hos jer i løbet af dagen. 


Puttekassens værdi er på 370 kr. 

Køber du den sammen med søvnkurset får du 30 % rabat til 259 kr. Din rabatkode finder du i dit søvnkursus! 

 


Ekspert i det fredelige forældreskab


Gitte Winter Graugaard er forfatter til en række hjertemeditationsbøger til børn. Hør hendes passionerede TEDx tale fra England herunder:

Gittes bøger har været vist i:

FAQ

Hvilken alder er bedst til dette kursus?

De fleste børn, jeg har hjulpet med at sove med hjertemetoden er mellem 3 og 12 år.


Når det er sagt, har jeg kendskab til, at den også gavner både yngre børn og teenagere. 


Mit barn har særlige udfordringer, kan metoden bruges?

Jeg henviser altid til egen læge og behandlingsmuligheder. Når det er sagt, hører jeg ofte fra forældre til børn med diagnoser som fx. ADHD, autisme og angst, at hjertemetoden hjælper børn med udfordringer med at sove. Metoden har også vist sig at kunne have en gavnlig effekt på "night terrors" og mindsker ofte mareridt. 


Hvor længe har jeg adgang til kurset? 

Du har adgang til dit kursus i et år, men det tager dig slet ikke så lang tid at lære denne metode at kende. Vil du beholde bogen som pdf og de meditationer, jeg har indtalt til dig, kan du downloade dem.


Hvad får jeg tilsendt med posten?

Du kan tilkøbe Puttepakken med rabat, når du køber søvnkurset. Her får du får den magiske søvnbog "Børnemeditationerne I mit hjerte" tilsendt i hardcover sammen med "Den lille kærlighedssky" og et kunsttryk fra bogen til at hænge over sengen. Rabatkoden finder du inde i dit kursus, hvor der også ligger en vejledning til, hvordan du får puttepakken med rabat. 


Skal jeg selv have erfaring med meditation inden? 

Nej, det er ikke nødvendigt. Der er dog stor chance for, at du bliver nysgerrig på, hvad meditation kan gøre for dig, når du ser effekten på dit barn. Får du også fyldt dig selv op med kærlighed? De fleste forældre jeg underviser, svarer desværre ofte nej på det spørgsmål. Der er derfor også en meditation med til dig i dette kursus. 


Hvad mener du med, at jeg kan få pengene retur for mit online kursus?

Jeg har hjulpet så utroligt mange forældre gennem de sidste mange år. Så jeg ved, at hjertemetoden virker, hvis du følger den og øver dig. Skulle du mod alle odds tænke, det virker ikke for mig, refunderer jeg de 999 kr. af din samlede pris, som svarer til dit online kursus. Send en mail på hello@gittewintergraugaard.dk og fortæl mig, hvorfor metoden ikke virker hos jer. Måske kan jeg hjælpe dig.

Highlights

+40.000

glade familier

+20

lande

20

titler

4

sprog

3

bestsellere