Om Gitte

Da mine søde piger var 3 og 6 år gamle, fandt jeg den hemmelige søvnmetode, som viste os vejen til drømmeland. I de år studerede jeg coaching, meditation, vibrationer, healing, mindfulness og yoga.


En aften på et kursus lærte jeg om hjertemeditation. Jeg elskede at meditere til mit hjerte og ville straks give den særlige gave videre til mine børn. For mig var det enormt vigtigt, at de kendte vejen til deres hjerter og voksede op med stor og dyb selvkærlighed. Jeg udviklede, hvad jeg i dag kalder hjertemetoden sammen med dem. De elskede hjertemetoden fra første færd. Snart så jeg også en stor forskel i deres søvn, som hurtigt førte til endnu bedre trivsel.


For de sov hurtigere, bedre, dybere og længere!


Det var selvfølgelig en kæmpe hjælp for mig som mor. Nu kunne jeg hjælpe mine børn til at sove, når som helst, hvor som helst - oftest indenfor få minutter.


Min rekord er under 1 minut!

Men endnu mere vigtigt for mig var det at vide, at de nu kendte vejen til deres hjerter og i dag ved, hvordan de skal fylde sig selv med kærlighed og forbinde sig til sig selv, hinanden og os som forældre. Tænk sig en win win - både at lære at elske sig selv og derigennem finde porten til drømmeland.


At have et stærkt hjertekompas giver uendelige fordele frem i livet. På de mange voksne, jeg coacher, kan jeg se, at det er svært at finde livsglæden, hvis man ikke kender selvkærligheden og nærer omsorg for sig selv.


Jeg har derfor gjort det til min mission at lære 1 million børn at fylde sig selv med kærlighed ved sengetid.


Del gerne denne side og hjælp mig med at hjælpe flere børn.

Book Gitte til foredrag

Gitte taler både på de helt store scener og kommer også tit forbi børnehaver, skoler og på biblioteker. 


“Gitte er en passioneret ildsjæl som forstår at vække sit publikum og give os lidt at tænke over. Hun skaber room for reflection"

Portfolio


Jeg kan slet ikke holde op med at skrive hjertebøger. Der kommer hele tiden flere til. Hop over i shoppen og se seneste nyt.