I MIT HJERTE

skrevet af Gitte Winter Graugaard

Forfatter, Ekspert i putterutiner ved sengetid

Elsket af børn i mere end 20 lande!

Anbefalinger fra glade forældre

Vi får mange kommentarer, breve, mails med tak noter fra glade forældre, der elsker Børnenes Meditationer i mit hjerte. Du kan se nogle af dem her. Tak til alle for deling. Vi elsker at høre fra dig. De bedste hilsner Gitte


“Bruger børnemeditationerne “I mit hjerte” til min følsomme datter med tankemylder ved sengetid. ”


"Mine børn er faldet i søvn med hjertet fuld af kærlighed flere gange."“De er fantastiske, og gør så meget godt for hende. Hun er skilsmissebarn, så hun bruger øvelserne, når vi ikke er sammen, og hun savner mig. “I mit hjerte” får min varmeste anbefaling.”“Jeg har lige læst “I Mit Hjerte” højt for min elskede 3-årige datter. Hvor var det en dejlig stund. Sommerfuglen hæftede hun sig meget ved. Hun tog min hånd og puttede sig helt ind til mig og faldt i søvn. Jeg glæder mig allerede til vi skal igen.”


“Wauhhhhhhhhhhhhhh……Det hele går ud på at du med denne kærlige børnemeditation er sammen med dit barn om at få en rolig stund. En stund, hvor der er skruet ned for alle stimuli, og barnet blot lytter til din blide stemme, mens du læser disse helt vildt smukke historier op.”“Det er en fantastisk bog. Læser den næsten hver aften for min dreng på 9 år. Han ber selv om at jeg læser den for ham ”“Kan stærkt anbefale at prøve bogen, for ud over at den skaber en indre ro i barnet understøtter den også et sprog for at udtrykke sig følelsesmæssigt. Og det gode er ved den, at historierne får endnu mere værdi, når børnene kender meditationerne og kan begynde at bruge dem, når de er væk fra hjemmet eller ligger i sin seng og ikke kan sove.”“Jaa de er fantastiske. Ifølge vores unger, som at blive puttet i en dyne af kærlighed.”“Det har været så smukke aftener vi har haft ….. Jeg har følt mig ekstremt lykkelig over at kunne slutte dagen på så god en måde.”“Vi har nu brugt “hjertehistorierne” som min datter kalder dem i en måneds tid. Fra hun fik den første har hun efterspurgt dem siden. Dagligt. Vi har arbejdet på at hun selv kan fylde sit hjerte med kærlighed, når hun synes tingene blev svære i skolen. Fra at være meget skrøbelig, have ondt i maven, når hun skulle i skole og flere gange være brudt sammen deroppe – er hun nu på tredje uge den glade og sprudlende pige, vi kender, som igen synes det er fantastisk at være startet i skole. Meditationerne har virkelig hjulpet os på vej og med en del kendskab til meditation og mindfulness er jeg ret begejstret for måden historierne er skrevet på. Tak .”“Her bliver den også læst som godnathistorie et par gange om ugen for vores dreng på 3,5 – han vælger den selv. Her til morgen giver han lillebror på 5 måneder et kram og siger: jeg sendte ham lige lidt kærlighed, mit hjerte var hel fuld. Og det selvom vi kun har læst den første historie.”


Copyright © Gitte Winter Graugaard 2020 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend